May

Okulumuzda eğitim-öğretim gören Suriyeli öğrenci velilerine Türkçe Yeterlilik Sınavı öncesi bilgilendirme toplantısı yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

1/F sınıfı öğrencileri tarafından yıl sonu okuma bayramı yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

"Peygamber Efendimizin (a.s.m.) ümmete mirası, Hz. Ömer´in de (r.a.) bizlere emaneti olan kutsal şehir olan Kudüs ve Mescid-i Aksa´nın değerini ve önemini göstermek amacıyla okulumuzda pano oluşturuldu. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Büyükşehir belediye ekipleri tarafından okul bahçemizde peyzaj düzenlemesi yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

112 acil servis ekipleri tarafından öğrencilerimize seminer verildi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

23 Nisan etkinliklelerinde İl genelinde Resim yarışmasında dereceye giren öğrencimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.Ayrıca emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen etkinlikler çerçevesinde coşkuyla kutlandı.

Nis

Okulmuzda Psikolojik Danışma ve Rehberlik servisi tarafından öğrencilerimize yönelik "Arkadaşlık  Panosu" hazırlanmıştır.

Nis

Sayın Cumhurbaşkanımızın eşi Sayın Emine ERDOĞAN Hanımefendi himayesinde gerçekleştirilen Sıfır Atık Projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütüldüğü bilinmektedir. Bu kapsamda Okulumuzda sıfır atık projesi kapsamında geri dönüşüm kutuları oluşturulup öğrenciler bilgilendirildi.

Nis

Okulumuz öğrencilerini sinema ile buluşturduk. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencilerini sinema ile buluşturduk. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Yenişehir Belediyesi’nin Değerler Eğitimi projesi kapsamında düzenlediği “Yenişehir Belediyesi Kitap Günleri” fuarı Diyarbakır Kültür ve Kongre Merkezinde açıldı.  Kitap etkinliğine öğrencilerimiz öğretmenler eşliğinde ziyaret etti.

18 Mart Şehitler Günü ve bu güne adını veren Çanakkale Zaferi münasebetiyle başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz...18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda anma programı düzenlendi.

AFAD ekipleri tarafından okulumuzda “ 1-7 Mart Deprem Haftası" afet hazırlık etkinlikleriyle öğrencilerimiz, deprem anında ne yapacakları, nasıl hareket edecekleri, tahliye vb. bilgi verilmiş olup aynı zamanda yangın tatbikatı da yapılmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Okulumuzda saat 10:30 da İkaz Alarm Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikat başarılı bir şekilde gerçekleşmiş olup, tatbikattaki düzeni sağlayan idareci ve öğretmenlerimize; en önemlisi binayı düzenli bir şekilde boşaltıp bahçedeki yerlerine seri bir şekilde geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.