May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutladı.Öğrencilerimiz ve velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen program, öğrencilerimizin hazırladığı şiirler, orotoyalar ve okul koromuzun seslendirdiği ezgilerle şenlendi.

May

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yıl Sonu Sergisi açılışına İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Ahmet Tekin, Özcan EREN ile birlikte öğretmenler ve veliler katıldılar. Minik öğrencilerimizin stantlarda el becerileri ile yaptıkları sergiyi gezerek başarılarının devamını dilediler.Emeği geçenlere ve katılan Değerli Misafirlerimize teşekkür ederiz.

Bahçemizde ilaçlama yapıldı.

1-G sınıf öğretmenimiz tarafından öğrenci ve velilerimize yönelik Kitabını Al Da Gel Etkinliği yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Okulumuzda Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından Sağlıklı Beslenme Panosu hazırlanmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Okulumuzda Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından Akran Rehberliği Panosu hazırlanmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Okulumuzda Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından Sİhirli Sözler Panosu hazırlanmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

18 Mart Şehitler Günü ve bu güne adını veren Çanakkale Zaferi münasebetiyle başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz...18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda anma programı düzenlendi.

Okulmuzda Okuma Saati

Anasınıfı Etkinlikleri

Ock

Okulumuz bünyesinde bulunan Anasınıfında Hoş Geldin 2019 Etkinliği yapıldı.

Ock

Öğretmenimizin ilk görev yaptığı yıllarda Öğretmeni olduğu öğrencisi doktor olarak sınıfını ziyaret etti.

Ock

1-G sınıfı öğrencileri ve velileri öğretmenlerine süpriz öğretmenler günü kutlaması yaptılar.

Ock

Okulumuz 1-G sınıfında okumaya geçen öğrencilere okuma belgeleri verildi.

Anasınıfımızda yemekhane yapıldı.