Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Başöğretmenimiz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 82. yılında minnet, saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz. Emeği geçen öğrencilerimize ve hazırlanmasında  tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ziya SELÇUK öncülüğünde başlatılan "Haydi Öğretmenim Fidan Dikmeye" kampanyaya okulumuz ile katılım sağladık.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Başöğretmenimiz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 82. yılında minnet, saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz. Törende görev alan öğrencilerimize ve hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Hayırsever vatandaşımız tarafından yapılan Kütüphane açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bedii ÖTER tarafından yapıldı. Hayırsever vatandaşımıza eğitime verdiği destekten ötürü teşekkür ederiz. Emeği geçen yönetici ve öğretmenlere de teşekkür ederiz.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yüksel ARSLAN, COVİD-19 önlemleri kapsamında okulumuzda alınan tedbirleri inceledi. Ayrıca 1. Sınıfa başlayan öğrenciler ile sohbet edip heyecanlarına ortak oldu. Öğretmenlerimiz ile sohbet etti. Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüze ziyaretinden ötürü teşekkür ederiz.

Kas

OKULUMUZDA 1.SINF ÖĞRETMENLERİNİN ŞUBELERİNİN BELİRLENMESİ AMACI İLE KURA ÇEİLDİ VE ŞUBELER İLE ÖĞRENCİLERİ KURA YÖNTEMİ LE BELİRLENİP ÖĞRETMENLERİNE TESLİM EDİLDİ.

Ekm

Cumhuriyetimizin 97. Yılı Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla yapılan tören ile coşkuyla kutlandı.

Törenin yapılmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından Rehberlik Servisi Yanımda Panosu hazırlanmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunda günümüze kadar uzanan bu kutsal çizgide şehit ve gazilerimizin aziz hatıralarını anmak ve yüceltmek amacıyla 5 Eylül 2000 tarihinde, 19 Eylül Gününün "Gaziler Günü" olarak kutlanmasına karar verilmiştir. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarının, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anarız. Onların Türk ulusunun ve vatanının bölünmez bütünlüğünü korumak amacıyla yaptıkları işlerle gurulanır ve coşarız.

Kas

Cumhuriyetin kuruluşunun 96. yıldönümü nedeniyle; okulumzda düzenlenen kutlama programı kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

May

Okulumuzda anasınıfı öğretmenlerimiz tarafınadan Anneler Günü etkinbliği yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası ile ilgili etkinlik yapılmıştır.  Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 4/F öğrencileri İlimiz Sur İlçesinde bulunan Kent Ormanına piknik gezisi düzenlediler. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 4/F Öğrencileri yıl sonu etkinliği yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğrencileri İlimiz Sur İlçesinde bulunan Diyarbakır Müzesini ziyaret ettiler. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.