Ock

Okulumuzda Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası ile ilgili etkinlik yapılmıştır.

Ock

Okulumuz bünyesinde bulunanan anasınıfında sonbahar´a veda etkinliği yapıldı.

Ock

Okulumuz bünyesinde bulunan anasınıfında turşu etkinliğ yapıldı.

Ara

Okulumuzda Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası ile ilgili pano hazırlanmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Töreni gerçekleştirildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Rehberlik Servisine Neden Gitmeliyim

Palyaço Okulumuzda

Okulumuzda Dünya Hayavanları Koruma Günü

Okulumuzda çatı oluklarının tadilatı yapıldı.

May

Okulumuz  öğrencileri İçkale de bulunan tarihi müzeyi ziyaret ettiler. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Okulumuzdaki öğrenciler Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonunda tiyatro gösterisi etkinliğine katıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Okulumuzdaki öğrenciler Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi konferans salonunda şapka boyama etkinliğine katıldılar. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.