Haz

Okulmuzda Psikolojik Danışma ve Rehberlik servisi tarafından öğrencilerimize yönelik yaz tatili panosu hazırlanmıştır.

Haz

May

Okulumuzda yıl sonu şenliği yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi tarafından etik kültürünün tanıtılması, yaşamımıza yerleşmesi ve geliştirilmesi amacıyla pano hazırlanmıştır.Sınıf öğretmenleri tarafından öğrencilere Etik Haftası ile ilgili çeşitli etkinlikler yapılmıştır.

May

Okulöncesi öğretmenleri tarafından Anneler Gününde Benim Annem Bir Melek etkinliği yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

17 Mayıs 2017 Çarşamba Günü Okulöncesi Öğretmen ve Öğrencileri tarafından bir yıl boyunca yapılan etkinlikleri sergilemek üzere Yıl Sonu Sergisi yapıdı.Sergiye katılan ve sergide emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından Değerler Eğitimi kapsamında 3/İ sınıfı Ayın En Temiz Sınıfı seçilmiştir. Sınıf öğretmenini ve öğrencileri tebrik ederiz. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Okulumuzdaki öğrencilere Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından Bilinçli Çocuk Güvenli Gelecek Projesi kapsamında bilgilendirmeler yapıldı.

May

Okulumuzda Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından Değerler Eğitimi kapsamında 2/A sınıfı Ayın En Temiz Sınıfı seçilmiştir. Sınıf öğretmenini ve öğrencileri tebrik ederiz. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından öğrencilerimize yönelik Meslek Tanıtım Panosu hazırlandı.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Nis

Sağlıklı Beslenme Aracı okulumuza gelerek öğrencilerimize sağlıklı yaşam hakkında bilgiler verdiler.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü denetim  elemanlarınca yapılan denetim sonucunda okulumuz temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunduğundan BEYAZ BAYRAK almaya hak kazanmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku ile kutlandı.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.