Okulumuzda Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümü nedeniyle şehitler anısına  "Zaferin 102. Yılında Çanakkale 1915’’ adlı fotoğraf sergisi açıldı.Çanakkale ruhu bir kez daha yaşıyor. Çanakkale ruhunu anlamak ve bir kez daha yaşamak için için öğrencilerimiz Çanakkale Sergisini gezdiler. Öğrencilerimizin ilgiyle gezdiği sergide Nusrat Mayın Gemisi´nden Seyit Çavuş´a , askerlerimizin ve düşman askerlerinin kullanmış oldukları çeşitli eşyalardan silahlara kadar bir çok eser bulunmaktaydı. Öğrencilerimiz Çanakkale ile ilgili sergiden çok memnun ayrıldıkları gözlemlendi.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Değerler eğitimi çalışmalarında amacımız öğrencilerimize gerçek hayata rehberlik edecek, toplumsal evrensel ve ahlaki değerlerle donatılmış bu değerleri yaşam biçimi haline getirmiş bireyler olarak yetiştirmek.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.Bu amaçla okulumzda yapılan değerler eğitimi çalışmalarından örnekler......

Okulumuzda saat 10:30 da İkaz Alarm Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikat başarılı bir şekilde gerçekleşmiş olup, tatbikattaki düzeni sağlayan idareci ve öğretmenlerimize; en önemlisi binayı düzenli bir şekilde boşaltıp bahçedeki yerlerine seri bir şekilde geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetin kuruluşunun 93. yıldönümü nedeniyle; okulumzda düzenlenen kutlama programı kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okul web sitemiz güncelenmiştir.