Azerbeycan ortaklı bu projemiz kapsamında 6– 10 yaş grubu öğrencilerimizle kültürümüzün bir parçası olan unutulmaya yüz tutmuş eski oyunları gün yüzüne çıkarmak ve nesilden nesile aktarımını sağlamaktır. Oyun kültürünü öğrencilere yerleştirerek sosyalleşmelerini, ekran başından uzaklaşmalarını sağlamak sosyal,duygusal,dil ve bilinç gelişimlerini sağlamaktır. Oyun malzemelerini üretirken el becerilerini geliştirmek,oyuncakları tasarlarken geri dönüşüm malzemelerini kullanarak doğaya katkıda bulunup, daha az doğal madde kullanımı sağlayarak ekonomiye katkıda bulunmaktır. Proje 3 ay sürecektir. Bu amaç  çerçevesinde öğrencilerimizin el becerileri gelişmiş olmalarını sağlamak,öğrencilerimiz sosyal çevrenin farkına vararak doğadaki materyalleri daha bilinçli kullanmayı öğrenmiş olacaklar.Geçmiş ve gelecek arasında bağ kurarak takım çalışması ve işbirliğini öğrenmiş olacaklar.İletişim ve tasarım becerileri artmış olacak. Dijital oyun bağımlılığı azaltılarak, sanal ortamdan uzaklaştırmayı amaçlıyoruz. Proje yürütücümüz Yasemin SAKMAN’a ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Azerbeycan ortaklı bu projemiz kapsamında 7 – 11 yaş grubu öğrencilerimizle, geri dönüşüm ile ilgili farkındalık oluşturarak , birlikte hareket edebilme, doğayı koruma, atıklardan yeni materyaller oluşturma , doğa gönüllüsü bireyler yetiştirirek, öğrencilerin çevreye ilgi duymasına, geliştirilebilir ve sürdürülebilir bir çevre için sorumluluk almak ve güdülenmek için gerekli tasarım becerileri geliştirmeyi hedefleyen bir proje yürütülecektir. Proje 3 ay sürecektir. Bu amaç çerçevesinde, doğa bilincini oluşturarak geri dönüşüm, doğa, sorumluluk, su tasarrufu ve çevre bilincini oluşturarak , kendine, topluma, çevresine olumlu katkılar yapan, birlik ve beraberlik olgularını etkinliklerle pekiştirerek, öğrencilerimizi insani duyguları yüksek, daha verimli ve üretken bireyler yetiştirerek bilgi ve becerilerini artırmayı amaçlıyoruz. Proje yürütücümüz İhsan Gezen' e ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Okulumuzda E-Twinning çalışmaları başlamıştır.

Kas

1/F sınıfı okuma bayramına tüm öğretmen ve velilerimiz davetlidir.

Şbt

Bakanlığımızın 2018/4 sayılı Genelgesine göre başlatılan Okuryazarlık seferberliği kapsamında Okulumuz bünyesinde hafta sonu açılacak olan okuma yazma bilmeyen yetişkinlere yönelik kurs açılacaktır .Kursa katılmak isteyenleri kimlik fotokopisi ile şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Kas

Atık Pil Toplama Kampanyası yapılacaktır.