Nis

AÇILIŞINI BAĞLAR KAYMAKAMI YAVUZ GÜNER'İN VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MEHMET BULUT'UN YAPTIĞI BİRÇOK ŞUBE MÜDÜRÜMÜMÜZÜN KATILIM YAPTIĞI YILSONU RESİM SERGİMİZ NİNOVA ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE AÇILDI.

Nis

Uluslararası e-twinning çalışmaları hakkında bilgi vermek için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Bulut'u makamında ziyaret ettik. Ziyaretimize Anasınıfından minik öğrencilerimiz, Proje yürütücü öğretmenimiz Saadet DUZ, Müdiremiz Fahriye YILMAZ, Müdür Yardımcılarımızdan Ahmet BÖRÜ ve Metin TOPRAK'ta katılmışlardır. İlçe Müdürümüz Mehmet BULUT'un takdirleri hepimizi sevindirmiştir.

Bu projemizde, veli işbirliği ile okulumuzda kütüphane oluşturduk. Hangi türden kitaplar olacagı önceden belirlendi. Çocuk sorumluluğunda mektuplar postacı rolündeki çocuklar ile ailelere teslim edildi.1 hafta sonra velilerden bağış olarak okula kitaplar geldi. Gelen kitaplar okul kütüphanesine konuldu.Getirmiş oldukları kitapları dönüşümlü olarak okuyan velilerimiz bu proje sayesinde çeşitli kitap okuma fırsatı yakaladıklarını ifade ettiler. Kütüphanemizden kitap alıp okuyan velilerimiz sayısı her geçen gün artmaya başladı.Velilerimize destekleri nedeniyle teşekkür ederiz

Ock

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA DAHA SAĞLIKLI VE HİJYEN BİR ORTAMDA ÖĞRENCİLERİMİZİ KARŞILAYABİLMEK İÇİN OKULUMUZDA GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILDI.

Ock

Okulların, temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan projede gerekli kriterleri karşılayan okulumuz Beyaz Bayrak ve Sertifika ile ödüllendirildi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Bakanlığımız tarafından 11 Kasım  Milli Ağaçlandırma Gününde kendi fidanınla Geleceğe Nefes Ol kampanyası kapsamında gönderilen fidanlar öğrencilerimize dağıtıldı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Bakanlığımız tarafından öğrenciler için gönderilen ders materyalleri öğrencilere dağıtıldı .Emeği geçen öğretmenlere teşekkür ederiz.

Kas

okulumuzda 2020-2021 eğitim-öğretim yılı senebaşı öğretmenler kurulu toplantısı sosyal masaefe, maske ve hijyen kurallarına uygun olarak yapıldı.

Kas

Okulumuzda Maske,Sosyal Masafe ve hijyen kurallarına uygun olarak 2020-2021 eğitim-öğretim yılında kullanıcak ders kitapları öğrencilerimize dağıtıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz koridorlarına ve bahçeye Resim çizen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz koridorlarına Resim çizen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz koridorlarına Resim çizen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.