EK-1 DEĞERLENDİRME PUANI

........................................................................................................MÜDÜRLÜĞÜNE

İlgi: a) 22.04.2017 tarih ve 30046 sayılı Resmi Gazete´de yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Yönetmeliği.

b) 2017 Yılı Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Kılavuzu.

İlimiz eğitim kurumlarında münhal bulunan müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılığına görevlendirme kapsamında alınan müracaatların Ek-1 değerlendirme punları diyarbakir.meb.gov.tr. adresinde yayınlanmıştır.

Ek-1 değerlendirme formundaki puanında hata olduğunu tespit edenler, bu hatanın düzeltilmesi amacıyla belgeye dayalı olarak, dilekçelerinin 01-07 Haziran 2017 tarihleri arasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Kaynakları Şubesine (Yönetici Atama birimi) teslim edilmesi, bu süre dışında başvuranların dilekçeleri işleme alınmayacaktır.

Gereğini  önemle rica ederim.

Hanefi ÖZKAL

Müdür a.