E Twinning projemizde geri dönüşümün önemi vurgulanmaktadır.

Azerbeycan ortaklı bu projemiz kapsamında 7 – 11 yaş grubu öğrencilerimizle, geri dönüşüm ile ilgili farkındalık oluşturarak , birlikte hareket edebilme, doğayı koruma, atıklardan yeni materyaller oluşturma , doğa gönüllüsü bireyler yetiştirirek, öğrencilerin çevreye ilgi duymasına, geliştirilebilir ve sürdürülebilir bir çevre için sorumluluk almak ve güdülenmek için gerekli tasarım becerileri geliştirmeyi hedefleyen bir proje yürütülecektir. Proje 3 ay sürecektir. Bu amaç çerçevesinde, doğa bilincini oluşturarak geri dönüşüm, doğa, sorumluluk, su tasarrufu ve çevre bilincini oluşturarak , kendine, topluma, çevresine olumlu katkılar yapan, birlik ve beraberlik olgularını etkinliklerle pekiştirerek, öğrencilerimizi insani duyguları yüksek, daha verimli ve üretken bireyler yetiştirerek bilgi ve becerilerini artırmayı amaçlıyoruz. Proje yürütücümüz İhsan Gezen' e ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

27-03-2023

Yayın: 25.03.2023 - Güncelleme: 27.03.2023 09:45 - Görüntülenme: 115